EGLO Experience Center

EGLO is de toonaangevende producent van verlichtingsproducten voor consumenten in Europa. Het EGLO Experience center is geopend voor particulieren en professionele dealers in verlichting. In onze showroom in Oosterhout tonen wij een groot deel van onze collectie. Bent u op zoek naar inspiratie voor nieuwe en voordelige decoratieve of functionele verlichting voor uw interieur? Zoekt u stijlvolle verlichting voor uw badkamer, keuken of tuin? Een bezoek aan de EGLO experience Center is dan zeker de moeite waard. De laatste lichttrends, kleuren en designs ziet u het eerst bij EGLO in Oosterhout.

Door de grote verscheidenheid in smaakstijlen en toepassingsmogelijkheden vindt iedereen hier wel een armatuur dat past bij zijn/haar woonwensen. Kom naar het EGLO Experience center en laat u inspireren door een van de meest vooraanstaande lichtproducenten uit europa.

TER INFO: Kopen door particulieren bezoekers bij EGLO:

Wanneer u een lamp wilt kopen in het EGLO Experiencecenter leveren wij die altijd via een officiële EGLO dealer bij u in de buurt uit. Houd hierbij rekening met gem. ca. 1 week levertijd. Betalen, garantie of eventuele ophangservice loopt altijd via de EGLO dealer. In het experiencecenter geven wij geen lichtplanadvies aan particuliere bezoekers.

Openingstijden

  • dinsdag 09.00  t/m 17.00u
  • woensdag 09.00 t/m 17.00u
  • donderdag 09.00 t/m 17.00u
  • vrijdag 09.00 t/m 17.00u
  • zaterdag, zondag en maandag gesloten

Adres

Eglo Showroom
Innovatiepark 20
4906 AA Oosterhout (NB)