[wpanchor id=”#Aanmelden”]
Aanmelden | Voorproeven | Locatie

EGLO Huisbeurs

Tijdens de huisbeursdagen presenteren wij de nieuwste EGLO collecties voor het seizoen 2016/17. Vintage assortiment, mobiele APP gestuurde verlichting, innovatieve lichtbronnen en nog veel meer binnen- en buitenverlichting die u niet mag missen. Profiteer van 5% beurskorting, exclusieve beursacties en live cooking.

 

Dat business en ontspanning goed samen gaan bewijzen we op zondag 29 mei 2016. De showroom is vanaf 10:00u. geopend zodat u op uw gemak beslissingen kunt nemen voor het komende lichtseizoen. Rond 13:30u. rijden we richting strandpaviljoen Het Houtse Meer. Hier kunnen u en uw partner of collega genieten van een heerlijke barbecue in een relaxte “vintage-lounge”sfeer.

Onder de aanwezige klanten zullen we rond half zes een Gardena R40li robotmaaier, Kärcher K4 hogedrukreiniger, een lichtbronnenpakket ter waarde van vijfhonderd euro en de beurskortingverdubbelaar verloten.

Tot ziens bij EGLO. U bent van harte welkom!

Aanmelden huisbeurs 2016

Fout: Contact formulier niet gevonden.

[wpanchor id=”#Voorproeven”]
Aanmelden | Voorproeven | Locatie

Voorproeven

Sue Moreno

Live muziek zal verzorgd worden door Sue Moreno & the Handsome Men. Deze charismatische en sensuele dame zingt jazz, rhythm’n’blues, prachtige ballads en de beste Latino songs uit vervlogen tijden. Sue zong op podia in heel Europa en de U.S.A. en behoort tot de top in haar genre.

Meer info Sue Moreno

[wpanchor id=”#Locatie”]
Aanmelden | Voorproeven | Locatie

Locatie

Het Houtse Meer

Ontdek Het Houtse Meer. Modern paviljoen aan de bosrand tussen Oosterhout en Breda, met uitzicht over het water. Relax op het terras, geniet van de natuur en omgeving. Naast ontspanning is er ook is er de mogelijkheid een wandeling om het meer te maken (ca. 3 km.). Slecht weer? Geen probleem! Het paviljoen heeft ook binnen voldoende gezelligheid.

Adres:

Pannenhuisstraat 40
4911 BS Den Hout

Navigatie: Bergsebaan Den Hout en NIET
Pannenhuisstraat invoeren.

De Pannenhuisstraat is een zandpad en het
Houtse meer zit aan het einde daarvan op de kruising Bergsebaan/Pannenhuisstraat.  

Routebeschrijving

Download hier de routebeschrijving voor Het Houtse Meer.