Geachte relatie,

Gezien de toenemende verspreiding van het coronavirus in Europa en na intensief overleg heeft Messe Frankfurt besloten Light + Building uit te stellen. ’s Werelds toonaangevende vakbeurs voor verlichting en gebouwentechnologie zal nu worden gehouden in Frankfurt am Main tussen midden en eind september 2020. De samenwerkingspartners van de internationale handelsbeurs, ZVEI en ZVEH, ondersteunen dit besluit.
De onverwachte verschijning van Covid-19 in Italië sinds afgelopen weekend vereiste een nieuwe analyse van de situatie in nauwe samenwerking met de volksgezondheidsautoriteiten van de stad Frankfurt. Er is gevraagd om een ​​gezondheidscontrole in meerdere fasen op gasten uit China, waarvan de implementatie voor Messe Frankfurt een enorme uitdaging zou zijn. Bovendien worden steeds meer reisbeperkingen ingevoerd, waardoor het voor zowel bezoekers als exposanten moeilijk is om de beurs bij te wonen. Daarom hebben de organisatoren besloten Light + Building uit te stellen. Deze beslissing wordt ondersteund door de samenwerkingspartners van Light + Building, de elektrische installatiesystemen en de Light Working Groups van de Centrale Vereniging van de Duitse Elektrische en Elektronische Techniekindustrie (ZVEI) en de Centrale Vereniging van Duitse Elektriciens (ZVEH). De belangrijkste Italiaanse verenigingen ondersteunen ook deze beslissing. Na Duitsland komen de grootste groepen exposanten en bezoekers uit China en Italië.

Nieuwe datums: Light + Building in september 2020

Light + Building is de belangrijkste ontmoetingsplaats van de sector voor architecten, de industrie, de installatie en detailhandel / groothandel en planners. Als innovatieforum en interdisciplinaire marktplaats vergemakkelijkt het niet alleen het bedrijfsleven en het leggen van contacten, maar draagt ​​het ook bij aan een duurzame toekomst. De industrie heeft geen twijfel laten bestaan ​​dat het dit platform absoluut nodig heeft om zaken te doen. Dienovereenkomstig wil Messe Frankfurt ervoor zorgen dat de kansen gecreëerd door Light + Building beschikbaar blijven voor alle marktdeelnemers in het huidige seizoen. daarom
Light + Building 2020 wordt uitgesteld en zal worden gehouden in Frankfurt am Main tussen midden en eind september 2020. “

Heeft u nav dit bericht nog vragen neem dan contact op met uw EGLO vertegenwoordiger of bel met de EGLO binnendienst 0162 482830.

Met vriendelijke groet,

TeamEGLO