Beste EGLO relatie, Bedankt voor uw interesse in de EGLO Light Party! Op 21 november 2015 gaan we er weer een fantastisch feest van maken! Een avond vol live muziek en een prima culinaire verzorging. Op deze webpagina kunt u alvast genieten van de artiesten en uzelf aanmelden voor het lichtfeest van het jaar! De EGLO party is al 12 jaar een begrip in binnen- en buitenland. Mis ‘m niet!

[wpanchor id=”#programma”]

Programma: EGLO Light Party

20:00 Zaal open

20:30 Welkomstwoord

20:35 PPM Band

21:15 EGLO jong talent: Floor van den Brande (12jr!)

21:35 Eduard Sips

22:00 PPM Band

23:00 Ein prosit

0:00 O´G3NE

0:30 PPM Band

1:15 Einde EGLO Light Party

[wpanchor id=”#voorproeven”]

Voorproeven

O’G3NE

Medio 2014 werd het drietal O’G3NE gevraagd auditie te doen voor The Voice of Holland. Bij de Blind Audition maakten zij direct een verpletterende indruk met hun BeeGees cover van “Emotions”. Binnen 2 dagen stond de song op nr.1 in de iTunes Top100 en was hun auditie de best bekeken video van alle kandidaten (2,4 mln keer bekeken).

PPM Band De PPM Band is anders! In de wereld van coverbands waar de één nog cooler, vernieuwender of grootser is dan de ander, houdt de PPM-Band het bij de basis: de muziek. Met die muziek gaan ze dan alle kanten op. De PPM Band speelt van Jan Smit tot Metallica en dat doen ze zelfs op verzoek! Je kan verzoeknummers aanvragen via sms of de speciale PPM-Request APP.

 

De PPM Request app:

Android       Apple

Ein Prosit Ein Prosit! is de aanstekelijke Duitse show die elke feesttent op zijn kop zet. Een herkenbare show met de leukste, oude en nieuwe Duitstalige Schlagers, Oberkrainer, polka’s, walsjes en Après-ski krakers. Daarin strooien Herr Erich und der Willie met karakteristieke 2-stemmige zang, herkenbare accordeonklanken en een sprankelende mandoline of een spetterende elektrische gitaar.

Eduard Sips De 17-jarige, uit Raamsdonkveer afkomstige zanger, Eduard Sips groeide van kinds af aan op met muziek. Naast dat er in zijn familie (o.a. Django Wagner) volop wordt gezongen, zijn er ook een groot aantal familieleden die op hoog niveau een instrument bespelen. Het kon dan ook niet uitblijven dat de jonge Brabander op een zeker moment ook naar de microfoon zou grijpen. Dit jonge talent is hard op weg een rasechte volkszanger te worden.

[wpanchor id=”#aanmelden”]

Aanmelden EGLO Light Party 2015

Wilt u na de EGLO Light Party graag blijven overnachten?

Neem dan HIER contact op of bel naar 0162-482824.

[wpanchor id=”#locatie”]

Locatie

EGLO Light Party

Hotel-Restaurant de Korenbeurs

Kerkstraat 13, 4921 BA  Made, Nederland

Plan HIER uw route naar De Korenbeurs.

 

EGLO Showroom

Innovatiepark 20, 4906 AA  Oosterhout, Nederland

A59 Afslag 32, Made/Oosterhout nabij de bromtol

Plan HIER uw route naar de EGLO showroom.

Korenbeurs

Eglo