Professionele verlichting voor retail, horeca, zorg en office

Welkom bij EGLO Professional Light. Wij zijn actief in meer dan 70 landen en hebben een jaaromzet van meer dan 400 miljoen euro.

Bij EGLO gaat de zon nooit onder en elke minuut wordt ergens ter wereld een EGLO lamp voor de eerste keer ontstoken. Productontwikkeling, productie en logistieke afhandeling hebben wij volledig in eigen hand.

In onze fabriek in Hongarije worden de modulaire lampen naar uw specifieke wensen samengesteld tot een van de meest innovatieve producten in de business.

Retail

 

Horeca

 

Zorg

 

Office

 

Wij zijn er van overtuigd dat we met onze kennis van verlichting, lichtplanning en professionele modulaire producten, oplossingen kunnen aanbieden die zich positief onderscheiden. Van het leveren van een “standaard” product, het maken van lichtberekeningen tot zelfs de financiering van uw project, u bepaalt zelf welke mate van ondersteuning u van ons afneemt.

EGLO Professional Light biedt innovatieve lichtoplossingen die voldoen aan uw huidige en toekomstige wensen met betrekking tot energiebesparing, veiligheid en installatiegemak. Uiteraard is het productaanbod van in esthetisch opzicht helemaal van deze tijd en zal de prijs u zeker bevallen.

De EGLO Professional Light showroom is alleen op afspraak te bezoeken, neem HIER contact op.

Openingstijden

  • maandag 9:00 tot 17:00 uur
  • dinsdag 9:00 tot 17:00 uur
  • woensdag 9:00 tot 17:00 uur
  • donderdag 9:00 tot 17:00 uur
  • vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
  • zaterdag en zondag gesloten

Contact

EGLO Professional Light
Innovatiepark 20
4906 AA Oosterhout
Tel: 0162-482 830
Email: info-nl@eglo.com